MAILORDERSERVICE.NET

webshop keurmerk
english deutsch nederlands

lingerie infolijn

Welkom op de site van mailorderservice.net. Wij exploiteren een aantal bijzondere lingerie, kousen en petticoat webwinkeltjes. Bijzonder omdat de lingerie in onze winkeltjes vrijwel nergens anders meer te krijgen is. En echte vijfitiger jaren petticoats zijn helemaal nauwelijks meer te vinden. Onze winkeltjes zijn veelal op de jaren 50 geinspireerd maar we hebben ook veel moderne lingerie en hold-up kousen.
Om deze bijzondere lingerie en petticoats, die aan hoge kwaliteits eisen moet voldoen, te vinden speuren we zo'n beetje de hele wereld af. Zo hebben we in de loop der jaren een enorm assortiment lingerie, petticoats en kousen opgebouwd. Alles van hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Neem eens een kijkje in onze webshops en laat je verrassen !
Een goed voorbeeld van bijzondere lingerie is de cone BH. Waarom een cone BH ? Simpel, in de eerste plaats zijn ze hardstikke mooi. In de 2e plaats zijn ze natuurlijk sterk vormend en dat staat onder bepaalde kleding prachtig. Als je een leuke retro stijl jurk draagt doet een gewone BH daar afbreuk aan, het stijl beeld wordt verstoord. Een cone BH maakt het af en zorgt ervoor dat je jurk en jij zelf helemaal tot z'n recht komen.
Mioki lingerie cone BH
Voor vragen over lingerie artikelen en / of over bestellingen zijn onze lingerie winkels te bereiken via de "lingerie infolijn": 0229-700230
lingerie petticoats beenmode lingerie fournituren