MAILORDERSERVICE.NET

webshop keurmerk
english deutsch nederlands

onze winkels

Op deze pagina staan de nederlandstalige online shops van mailorderservice.net. Stuk voor stuk heel bijzondere winkeltjes met lingerie, petticoats en kousen. En hoewel dit allemaal online shops zijn kun je, op afspraak, altijd passen en / of afhalen.
Petticoats ,veel winkeltjes van mailorderservice.net zijn redelijk uniek. Want waar vind je zo'n assortiment petticoats ? Talloze soorten in alle maten en kleuren. De site is eenvoudig en overzichtelijk wat het kiezen van de je favoriete petticoat wel zo gemakkelijk maakt. De bestel procedure is al net zo eenvoudig. Je hoeft geen account aanmaken, alleen het bestel formulier invullen, betalen met je creditcard, iDEAL of via bank/giro overschrijving en je krijgt je pettticoat binnen enkele dagen thuis bezorgd.
Suzet, de leukste lingerie shop van internet. Goede lingerie hoort er gewoon bij, "zonder basis geen mode". Mooie lingerie helpt voor een perfecte outfit. Lingerie is gewoon leuk, een heel persoonlijk luxe, die je hebt voor je eigen plezier. Suzet, de shop met lingerie die net even anders is.
Jarretel.net is een klein winkeltje in jarretel en lingerie fournituren. Losse jarretellen, schuifjes, haakjes ed. zijn tegenwoordig moeilijk verkrijgbaar. Jammer want als 1 jarretel van Uw gordeltje kapot is hebt U er niets meer aan. Weg gooien is wel erge zonde en die luxe lingeriewinkel kan je niet helpen. Wij wel, bij ons kun je eenvoudig voor weinig geld een nieuwe kopen.
Nylonkousen.net heeft een enorm assortiment kousen. In alle soorten en maten. Van naadkous tot netkous en van zijde kous tot echte fully fashioned kousen. Naast gewone nylonkousen die met jarretels worden gedragen heeft Nylonkousen.net ook een grote keuze in hold-up nylons.
MIOKI is beroemd in heel Nederland en omstreken om haar fantastische collectie retro lingerie. Deze lingerie is geinspireerd door de ondermode uit de jaren 50 en 60. De kwaliteit is natuurlijk helemaal top, zowel de materialen als de pasvorm en niet te vergeten de service van MIOKI.
Nog zo'n leuk petticoat winkeltje. De stijl is wat anders maar de prijzen zijn het het zelfde als in onze andere petticoat shop. Bij Petticoat Dance vind je alles op het gebied van petticoats. Inclusief rokken, pettipants en blouses en mocht je een petticoat willen die niet op site staat kunnen we die altijd voor je bestellen.
Om het ondermode en beenmode plaatje compleet te maken is er natuurlijk ook een winkeltje met panty's. Nou zijn er zat panty winkels zou je zeggen maar die verkopen vrijwel allemaal het zelfde. Dus hier een leuk assortiment panty's die je verder niet zo gauw tegen komt en verrassend lage prijzen. Je benen verdienen het !
Lingerie van Rago Shapewear is gemaakt met Invista® Lycra® voor een optimaal draag comfort.