MAILORDERSERVICE.NET

webshop keurmerk
english deutsch nederlands

internet betalingen

Bij onze winkels kun je op de volgende manieren betalen. Niet elk systeem is vanuit elk land mogelijk of aan te raden. Een overschrijving vanuit een niet euro land is vaak verschrikkelijk duur, dan kun je beter Paypal gebruiken. Vanuit Nederland is iDEAL heel gemakkelijk maar vanuit Belgie is overschrijven of Paypal weer het makkelijkst. Zo wordt bij elke webshop vermeld wat de handigste manier van betalen is.
iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
-U bestelt een product
-Kies iDEAL als betaalmethode
-Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
-U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
-De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
-Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
-U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
-Uw bestelling wordt de volgende werkdag verstuurd
Paypal:
Voor het verwerken van creditcard betalingen maken wij gebruik van Paypal. Klik als U geen account heeft op "sign up " (er wordt nog GEEN account gemaakt), op de volgende schermen vult U de benodigde creditcard gegevens in en wordt de betaling bevestigd. Op het laatste paypal scherm kunt u kiezen uit "save.....", er wordt nu een paypal account gemaakt. Of u kiest "return to merchant" er wordt nu geen paypal account gemaakt; de betaling is gedaan en U komt weer bij de web shop terecht. Het voordeel van deze methode is dat betaling via een beveiligde verbinding (SSL) gaat en dat Uw bestelling direct verwerkt kan worden.
overschrijving:
Een degelijke methode, als je het via internet bankieren doet is het bijna net zo snel als IDEAL of DIRECTebanking. Overschrijven via een overschrijvings formulier kan erg lang duren, niet aan te bevelen als je de spullen snel wilt hebben.

Betalen op factuur is mogelijk maar pas als, op verzoek van mailorderservice.net, U de bestelling uitdrukkelijk bevestigt. Tevens beoordelen wij uw kredietwaardigheid met behulp van onder meer kredietinformatiebureaus. Wij behouden ons het recht de betalingsmogelijkheid van het betalen op rekening voor bepaalde bestellingen niet te accepteren.
DIRECTebanking::
Dit systeem wat zijn oorsprong in Duitsland vind is vrijwel identiek aan IDEAL. Voor de webwinkelier zijn er toch wel wat kleine verschillen. Allereerst, het is meestal goedkoper dan IDEAL. Een account aanmaken kost 5 minuten en dat is bij IDEAL echt wel anders. De integratie in je eigen website kan veel makkelijker dan bij IDEAL, een simpel HTML formuliertje volstaat. En wat misschien nog wel het belangrijkste is; het is ook In Duitsland te gebruiken en daar wonen toch heel wat potentiele klanten van je winkel. Overigens is er voor de consument geen enkel verschil tussen betalen via IDEAL of via DIRECTebanking.
contant:
Lijkt een ouderwetse methode maar kan nog steed. Als je een bestelling af komt halen (uitsluitend op afspraak) kun je gewoon contant betalen. let op: we hebben geen pin !
tips:
Let er op dat bij online betalingen het slotje van de beveiligde verbinding in de balk van de browser zichtbaar is. Stuur ons geen creditcard nummers of pincodes, wij kunnen deze toch niet verwerken. Wij vragen nooit om automatische of eenmalige incasso.
Een volledig assortiment nylonkousen voor iedereen: klassiek, chic, elegant, exclusief of extravagant.