MAILORDERSERVICE.NET

webshop keurmerk
english deutsch nederlands

lingerie fournituren

Welkom op de site van mailorderservice.net. Wij exploiteren een aantal bijzondere lingerie, kousen en petticoat webwinkelstjes. Bijzonder omdat de lingerie in onze winkeltjes vrijwel nergens anders meer te krijgen is. En echte vijfitiger jaren petticoats zijn helemaal nauwelijks meer te vinden. Onze winkeltjes zijn veelal op de jaren 50 geinspireerd maar we hebben ook veel moderne lingerie en hold-up kousen.
Om deze bijzondere lingerie en petticoats, die aan hoge kwaliteits eisen moet voldoen, te vinden speuren we zo'n beetje de hele wereld af. Zo hebben we in de loop der jaren een enorm assortiment lingerie, petticoats en kousen opgebouwd. Alles van hoge kwaliteit en betaalbare prijzen. Neem eens een kijkje in onze webshops en laat je verrassen !
We hechten bijzonder veel waarde aan klantenservice en klanten tevredenheid. In ons assortiment voeren wij uitsluitend kwaliteits lingerie, kousen en petticoats van gerenomeerde fabrikanten. En mocht iets niet helemaal naar wens zijn dan lossen we dat snel en goed op. We zijn altijd bereikbaar en, in tegenstelling tot veel andere webshops, we hebben een echt adres waar je gewoon langs kunt komen om kleding te passen of af te halen. (zie de contact pagina)
lingerie petticoats beenmode lingerie fournituren